Adieu is dé gietijzeren horeca bakplaat die uit één stuk vervaardigd wordt en biedt ongekend veel voordelen voor iedere professionele kok. Gietijzer heeft namelijk alle eigenschappen die nodig zijn om op een beperkte oppervlakte snel en efficiënt te kunnen werken met het smakelijkste resultaat. Een gietijzeren bakplaat is al na 10 minuten op temperatuur en blijft dat ook. Bovendien heeft het geen kwetsbare anti-aanbaklaag, kleeft het niet en kent het geen smaakoverdracht als verschillende gerechten tegelijk worden bereid. Daarnaast heeft de horeca bakplaat geen naden waarin vuil zich kan nestelen en is dus ook gemakkelijk schoon te houden. Hooguit een kwartiertje per dag en de plaat blijft eindeloos als nieuw!
Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig?
Antwoorden op al deze vragen krijgt u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij dieper in gaan op uw wensen en onze uitgebreide mogelijkheden.
Maak direct een afspraak, dan komen wij graag bij u langs!