Echt!

De HiFri bakt zonder vet

Vet is niet meer van deze tijd

Frituurvet heeft tegenwoordig een negatieve bijsmaak. Terecht. Het voedingscentrum geeft aan dat er tijdens het frituren een toename van 10% vet is bij snacks en 12% vet bij aardappelproducten. Frituren (met vet) is dus ongezond. HiFri® werkt zonder frituurvet. Indien je wekelijks een portie frieten met 2 snacks uit de HiFri® eet, geeft dit op jaarbasis een reductie van bijna 2 liter vet. De moeite!

Geen kwaliteitsverlies

In een traditionele friteuse is het, doordat het vet niet van constante kwaliteit is, niet mogelijk constante kwaliteit aan producten te leveren. In de HiFri® sluiten we deze kwaliteitsverschillen uit. Bovendien worden negatieve aspecten en gezondheidsrisico’s die gelinkt zijn aan werken met frituurvet ook geëlimineerd.

De HiFri® is ontwikkeld om de meest voorkomende snacks te kunnen bereiden. In de meeste gevallen kan je de standaard producten gebruiken. Een groeiend aantal fabrikanten ontwikkelen producten specifiek voor HiFri®.

Veel goedkoper

Je betaalt niet langer voor frituurvet, en verliest geen tijd meer met het vieze goedje te vervangen. De premie voor de brandverzekering kan bovendien omlaag omdat de HiFri® geen verhoogd risico met zich meebrengt. Ten slotte zijn de besparingen van 50% op energie niet te onderschatten.

De jaarlijkse besparing op frituurvet, het arbeidsloon op filteren en reiniging is groter dan de lease kost.

Capaciteit blijft ongewijzigd

De capaciteit van HiFri® is vergelijkbaar met een traditionele friteuse met een inhoud van 20 liter vet, zo’n 2,5 kilogram per bakbeurt. Voor de meeste snacks kan je hierbij rekenen op een 18-tal per keer. Je kan uiteraard, net als vroeger, bevroren en gekoelde producten bereiden in de HiFri®.

Intuïtieve besturing

De bediening van de HiFri® gebeurt via een modern vormgegeven touchscreen. Er kunnen verschillende programma’s voorgeprogrammeerd worden, waardoor iedereen geschikt is om de HiFri® te gebruiken.

Makkelijk te onderhouden

Een friteuse reiniging is tijdrovend. Bij de HiFri® wordt dit overbodig, het reinigingsproces is namelijk ook computergestuurd. De professionele en eenvoudige reiniging gebeuren op basis van twee programma’s: normale en intensieve reiniging. Ten slotte heeft HiFri® reinigingstabletten ontwikkeld om snel en veilig een schone unit te krijgen. Gemakkelijk, niet?

Je bent toe aan gezonder frituren

En jouw klanten ook, dat weten we wel zeker.

Neem contact op