Allegro

Deze schitterende friteuse combineert betrouwbaarheid en gebruiksgemak met een grote bakcapaciteit. Met de doordachte indeling en de vele opties past de Allegro in elke professionele horeca zaak. Hij is zowel in een conventionele uitvoering als in een hoogrendement-versie beschikbaar.

    Zo voordelig

  • Strak, stijlvol en tijdloos
  • Makkelijk schoonmaken
  • Bepaal zelf de indeling
  • Accessoires
  • Gas of elektrisch
  • Hoge capaciteit
  • Krachtig en toch zuinig
  • Dat wil ik!

De Allegro kan met hoog rendement ketels worden uitgerust.

Deze hebben een gecertificeerd rendement van 94%, het hoogste ter wereld.

Oog voor detail

Kiremko weet wat er echt toe doet in een friteuse en dat zie je aan alles. De Allegro is zo goed als naadloos en de randen zijn perfect afgewerkt, waardoor schoonmaken een koud kunstje wordt. Alles is steeds binnen handbereik. Een geïntegreerd afzuigsysteem is standaard. De Allegro bestaat uit krasbestendig, roestvrij staal en kan worden uitgebreid met allerhande modulaire opties.

Modulair

Net als alle andere HR-frituurinstallaties in ons assortiment kan je deze volledig aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren. Zo heeft het bijvoorbeeld de unieke mogelijkheid om een Adieu bakplaat naadloos in te bouwen.

Het hoogste rendement ooit gerealiseerd in een friteuse

De Allegro kan met hoog rendement ketels uitgerust worden. Deze hebben een gecertificeerd rendement van 94%, het hoogste ter wereld. Innovatieve warmtewisselaars zorgen ervoor dat het vet gelijkmatig en zeer snel op temperatuur gebracht. Bovendien blijft het vet op een zeer constante temperatuur, ook als je grote hoeveelheden na elkaar bereidt. Met hoog rendement Allegro geniet je van een merkbaar lager energiegebruik, een grotere afbakcapaciteit en een lager vetgebruik.

Een oplossing op maat voor elke horecazaak.

Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input

Uitbreidbaar met andere accessoires