Perfectime

De Perfectime frituuroven van Perfecta kenmerkt zich door de gestroomlijnde golvende vormen. Met deze vormen heeft de Perfectime de Nederlandse innovatieprijs gewonnen! Het is met recht een frituurinstallatie waar u graag naar blijft kijken.

Niet alleen het uiterlijk is aantrekkelijk, ook in gebruik is deze Perfecta friteuse een winnaar. De Perfectime is uitermate gebruiksvriendelijk. Alle componenten zijn naadloos in het werkblad geïntegreerd. Er hoopt zicht geen vet of olie op in de frituurinstallatie, gemakkelijk schoon te maken dus!

De Perfectime is een kwalitatief hoogwaardige bakwand die uitstekend frituurt. Met ’s werelds snelste ronde ketel weten we zeker dat u zowel snel als met veel vertrouwen uw producten krokant bakt.

Een frietkraam beginnen? De Perfectime van Perfecta vormt een duurzame aanschaf waar u iedere dag veel bakplezier aan zal beleven!

    Zo voordelig

  • Gestroomlijnd model
  • Laagste CO2 uitstoot
  • ’s werelds snelste ketel
  • Hoogste capaciteit
  • Economische ketelinhoud
  • Automatisch vet filtreersysteem
  • Dat wil ik!

Altijd de perfecte timing met een Perfectime frituurinstallatie

De Perfectime frituurinstallatie heeft een hoog rendement

De Perfectime frituurinstallatie van Perfecta biedt 94% rendement en staat bekend om de laagste CO2-uitstoot. Met een Perfecta frituurinstallatie heeft u ‘s werelds snelste ketel in huis, die bovendien de hoogste capaciteit biedt. Wilt u een cafetaria of patatzaak beginnen en gaat u graag goed van start? Dankzij de economische ketelinhoud vormt een Perfecta bakwand dan een uitstekende keuze.

Uiteraard komt u met deze frituurinstallatie net als met de andere modellen in aanmerking voor de EAI (Energie Investeringsaftrek). De Perfectime bakt met gemak vijf kilo friet in slechts vier minuten gaar, het is een professionele friteuse met uitstekende eigenschappen.

Wij laten u graag de Perfectime bij ons in de showroom zien. Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie.

Een oplossing op maat voor elke horecazaak.

Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input