It's a Qook!

qook 1

Keukens op maat

Qook! is de professionele maatwerk keuken bij uitstek! Hij is verkrijgbaar in een rond of vierkant model en leverbaar met werktafels, spoeltafels en afzuigkap. Het is een compleet ingerichte keuken.

Het fornuis is leverbaar in wand- of eilandopstelling. Iedere horecagelegenheid of instelling is anders en daar houdt Qook! rekening mee. Zowel de afmetingen als de keuze van componenten worden specifiek afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Een uniek keukendesign

In het Qook! concept is een mooi design verenigd met gebruiksvriendelijkheid. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal en het apparaat wordt zeer nauwkeurig afgewerkt. Qook! is door zijn uniek design niet alleen de trots van de chef, maar ook iets om mee uit te pakken bij jouw gasten. Deze maatwerkkeuken mag gezien worden.

Adieu bakplaat

Deze gietijzeren bakplaat is al na 10 minuten op temperatuur en blijft dat ook. De bakplaat heeft geen kwetsbare anti-aanbaklaag, kleeft niet en kent het geen smaakoverdracht als verschillende gerechten gelijktijdig worden bereid. Hij heeft geen naden waarin resten zich kunnen nestelen en is dus ook zeer makkelijk in onderhoud.

Leer hier meer over de adieu bakplaat

Intuïtieve besturing

Iedere Qook! maatwerkkeuken is volledig te besturen vanaf een modern vormgegeven besturingspaneel. Het is mogelijk om bepaalde instellingen voor te programmeren en dus tijd te besparen.

Het blijft uiteraard ook mogelijk de verschillende componenten te bedienen met reguliere touchscreens of mooie roestvrij stalen draaiknoppen.

Vierkant of toch liever rond?

Kies het keukenontwerp dat het best past bij jou concept!

Twijfel niet langer

Binnenkort sta je achter het fornuis van een gloednieuwe keuken op maat!

Neem contact op