Let’s Qook!

qook 1
Keukens op maat

Qook! is hèt merk voor maatwerk horeca keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Gemak, modern design en degelijkheid zijn in de grootkeuken oplossingen van Qook! smaakvol met elkaar verenigd in naadloos fornuis.

Qook! is als wand- of eilandopstelling, in recht of rond design op maat verkrijgbaar. Het fornuis wordt geheel aangepast aan de wensen van de chefkok. Kookt u in uw horeca keuken elektrisch, gas of misschien wel beide? Alle componenten worden op maat en volledig naar wens in het fornuis verwerkt.

Het Qook! fornuis is door het ontbreken van naden, kieren en koppelstrips zeer praktisch en hygiënisch. Qook!-design werkbanken, spoeltafels en afzuigkappen maken de horecakeuken compleet.

Een open keuken is het 'Hart' van uw bedrijf

De trend van de open keukens blijft zich voortzetten in Horecaland. Gezelligheid en beleving zijn onmisbare elementen geworden. Kosten noch moeite worden bespaard om de gast een onvergetelijke ervaring te geven. De steeds bewuster kiezende bezoeker is niet alleen geïnteresseerd naar de herkomst van het voedsel maar ziet ook graag dat er zorg wordt besteed aan de bereiding ervan. Als antwoord daarop merken we dat de vraag naar open keukens toeneemt.

Vanwege het design is Qook! maatwerk fornuis uitermate geschikt voor een open keuken. Het karakteristieke robuust stoere uiterlijk maakt het Qook! design een passende blikvanger in iedere keuken. De kookoplossingen zijn altijd naadloos geïntegreerd in het bovenblad en de door lopende zijwand en poot vanaf het bovenblad rondom bekleed met RVS eveneens opgedikt naar 80mm. De zo ontstane ‘lijst’ is uniek voor het Qook! design en een prachtig ‘hart’ van de keuken.

Adieu bakplaat

Deze gietijzeren bakplaat is al na 10 minuten op temperatuur en blijft dat ook. De bakplaat heeft geen kwetsbare anti-aanbaklaag, kleeft niet en kent het geen smaakoverdracht als verschillende gerechten gelijktijdig worden bereid. Hij heeft geen naden waarin resten zich kunnen nestelen en is dus ook zeer makkelijk in onderhoud.

Leer hier meer over de adieu bakplaat

Intuïtieve besturing

Iedere Qook! maatwerkkeuken is volledig te besturen vanaf een modern vormgegeven besturingspaneel. Het is mogelijk om bepaalde instellingen voor te programmeren en dus tijd te besparen.

Het blijft uiteraard ook mogelijk de verschillende componenten te bedienen met reguliere touchscreens of mooie roestvrij stalen draaiknoppen.

Vierkant of toch liever rond?

Kies het keukenontwerp dat het best past bij jou concept!

Twijfel niet langer

Binnenkort sta je achter het fornuis van een gloednieuwe keuken op maat!

Neem contact op