Bolero

De Bolero is de bekendste bakwand van Kiremko en dat verbaast ons niet. Dankzij het unieke design met de elegante rondingen trekt deze meteen de aandacht. Dit effect wordt versterkt door de optionele ingebouwde en gekleurde TL-verlichting. De friteuse wordt, net als alle ander HR-modellen in ons assortiment, op maat gemaakt. Een Bolero zal schitterend staan in jouw zaak.

    Zo voordelig

  • Strak, stijlvol en tijdloos
  • Makkelijk schoonmaken
  • Bepaal zelf de indeling
  • Accessoires
  • Gas of elektrisch
  • Hoogste rendement op de markt
  • Enorme capaciteit
  • Dat wil ik!

De capaciteit van de Bolero is indrukwekkend, zeker als je deze bakwand laat uitrusten met de ongelooflijk efficiënte HR-ketels van Kiremko.

Harmonie tussen vorm en functie

De Bolero combineert een stijlvolle vormgeving met groot gebruiksgemak en innovatieve technologie. De geïntegreerde afzuiging is direct boven het werkblad geplaatst, zodat geuruitstoot tot het verleden behoort. Het roestvrijstalen digitale bedieningspaneel geeft direct toegang tot alle belangrijke functies, zoals het automatisch aangestuurde vetfiltreringssysteem. De afbakcapaciteit van de Bolero is indrukwekkend, zeker als u deze bakwand laat uitrusten met de extreem efficiënte HR-friteuse van Kiremko.

Stel uw eigen Bolero samen

U kunt de Bolero helemaal naar uw eigen smaak indelen. Zo kunt u voor de energievoorziening kiezen tussen gas en elektrisch. Kiest u voor gas, dan is de HR-friteuse zeker het overwegen waard. De verschillende elementen worden uitgevoerd in roestvrij staal en sluiten perfect aan op de vormgeving van de Bolero. Alle componenten worden naadloos geïntegreerd in het werkblad – een groot voordeel bij het schoonmaken.

Een oplossing op maat voor elke horecazaak.

Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input

Uitbreidbaar met andere accessoires