Wihofecta is al ruim 35 jaar dé specialist in frituurinstallaties en horeca apparatuur. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround keuken leverancier voor grote en kleine horeca bedrijven en instellingen in de regio Limburg, Duitsland (Ruhrgebied) . Wihofecta heeft een eigen technische dienst voor plaatsing, montage, onderhoud en een 24/7 servicedienst voor onverhoopte storingen.

Reeds jaren is Wihofecta dealer van de topmerken van QBTEC. QBTEC is Europa’s grootste producent van professionele kook- en frituurinstallaties en is de naam van de overkoepelende organisatie voor 6 A merken: Kiremko, Perfecta, Smitto, Qook!, Adieu en Hifri. Wij denken graag met u mee om gezamenlijk tot slimme frituur- en kookoplossingen te komen. Daarbij gaan we verder dan alleen het leveren en bewerken van producten. We zoeken totaaloplossingen voor een specifieke situatie, waarmee we zorgen uit handen nemen en de kwaliteit van het eindproduct vergroten.

Wihofecta is onder andere nog meer dealer van verschillende grote namen in de branche namelijk Electrolux, Hobart, Rational, Alto-Shaam, Veld koeltechnieken.

Eigenaar Ron Vrancken stapte in 2011 in het bedrijf, met een achtergrond in de wereld van cafetaria’s en ijssalons. Ron runde tien jaar lang een succesvolle cafetaria in Spaubeek en was vervolgens nog werkzaam bij Van Dijk Foods, Perfecta en Carpigiani ijsmachines.

Samen met ons team specialisten staan wij altijd voor u klaar. Dus heeft u vragen of zou u graag meer info willen ontvangen over een van onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Met vriendelijk groet,

Ron Vrancken

ron vrancken

Referenties

Showcase